E-commerce

Recent toegevoegde tips & adviezen

SOFTWARE EN WEBDIENSTEN - FOTOGRAFIE - 14.05.2024

Hoe helpt AI u met foto’s bewerken?

U wist al dat u met generatieve AI compleet nieuwe beelden kunt genereren. AI kan er echter ook voor zorgen dat de ‘echte’ foto’s die u maakt er op hun best uitzien, of het nu foto’s voor uw bedrijfswebsite zijn of vakantiefoto’s.
Lees meer

BEVEILIGING - SMARTPHONE - 14.05.2024

Androidsmartphone kwijt? Hoe spoort u die op?

Android lanceerde onlangs een nieuwe versie van zijn Find My Device/Vind mijn apparaat-platform om verloren toestellen te lokaliseren. Wat is er nieuw?
Lees meer

EIGEN WEBSITE - VARIA - 14.05.2024

Uw klanten online afspraken laten vastleggen: kan dat?

Levert u diensten waarvoor klanten of patiënten een afspraak moeten maken? Met de juiste webtool laat u hen zelf een plaatsje reserveren dat past in uw agenda. Wij testten er twee voor u uit.
Lees meer

NIEUWS - NIEUWSSITES - 14.05.2024

Is nieuws volgen in een RSS-nieuwslezer nu nog interessant?

U wilt op de hoogte blijven zonder dat u bedolven wordt onder socialemediaberichten of e-mailnieuwsbrieven. Is de RSS-technologie dan nog een goede oplossing? En hoe gebruikt u die alweer?
Lees meer

E-MAIL - E-MAILGEBRUIK - 14.05.2024

E-mailen: wat is het goede moment voor meer impact?

Het tijdstip waarop uw bericht in de mailbox van medewerkers, klanten of prospects belandt, speelt mee een rol in hoeveel effect u bereikt. Hoe zit dat?
Lees meer

ZAKELIJK - JURIDISCH - 30.04.2024

Online uw facturen juridisch opvolgen

Facturen laten soms lang op zich wachten. Hoe zit het dan met de vereffening van zo’n ‘oude schuld’? Het internet brengt meer duidelijkheid.
Lees meer
E-commerce

Meest gelezen tips & adviezen

VENNOOTSCHAP - BELASTBARE VOORDELEN - 22.04.2024

Eén voordeel alle aard internet is voldoende

Even kaderen. Maakt u als bestuurder via uw vennootschap of via uw werkgever gratis gebruik van een internetaansluiting, dan kan die ene aansluiting dienen voor meerdere toestellen, zoals uw vaste pc, een laptop, een tablet of een smartphone. Eén voordeel internet per toestel dat erop aangesloten wordt? Dat was wat een abonnee zich afvroeg. Hij kan echter gerust zijn. Uit een circulaire (circ. 2017/C/82, 13.12.2017) blijkt nl. expliciet dat er daarvoor maar één voordeel alle aard internet aangegeven moet worden. Concreet gaat dat dus om € 60. ...
Lees meer

WEBDIENSTEN - AI - 04.03.2024

Wat krijgt u meer bij de betalende ChatGPT Plus?

Heeft u de kracht en het nut van ChatGPT al ontdekt, dan vraagt u zich misschien af of de betaalde versie ChatGPT Plus de moeite loont. Wat biedt die versie meer?
Lees meer

SOFTWARE - GRAFISCH - 20.02.2024

Screenshots van ‘scrolling’ pagina’s: hoe maakt u die?

Webpagina’s en nieuwsbrieven zijn vaak langer dan het zichtbare gedeelte van uw computerscherm. Dat maakt het moeilijk wanneer u een screenshot van de volledige inhoud wilt maken. Hoe lost u dat probleem op?
Lees meer

Bekijk my Tips & Advies in ...


Geniet van een onbeperkte toegang tot mijn Tips & Advies

Download de app