Internet

Recent toegevoegde tips & adviezen

WEBDIENSTEN - TAAL - 09.06.2020

Microsoft Editor checkt uw teksten

Microsoft 365, de vervanger van Office 365, heeft een ingebouwde Editor-functie. Deze belooft spellingscontroles, grammaticale check-ups en een inschatting van de leesbaarheid van uw teksten. Interessant?
Lees meer

BEVEILIGING - SMARTPHONE - 09.06.2020

Wat te doen voordat uw smartphone gestolen wordt

Iedere dag worden er smartphones gestolen en ook die van u kan verdwijnen. Wat kunt u vooraf ter beveiliging doen en wat kunt u doen als het toch gebeurt?
Lees meer

E-MAIL - E-MAILADRES - 09.06.2020

Het nut van e-mailaliassen

Er zijn verschillende manieren om extra e-mailadressen te maken die als een alias voor uw echte adres werken. Maar wat kunt u er eigenlijk mee aanvangen?
Lees meer

SOFTWARE - VIDEOCONFERENCING - 09.06.2020

Videovergaderingen opnemen doet u zo

Sinds de coronacrisis gebeurt veel (bedrijfs)communicatie via videovergaderen. Kunt u zulke livesessies ook opnemen en bewaren, zodat ze achteraf opnieuw bekeken en beluisterd kunnen worden?
Lees meer

COMPUTER - NETWERK - 09.06.2020

Geef de toestellen in uw netwerk de juiste naam

U heeft zeker heel wat toestellen (laptops, printers, tablets, smartphones) in uw thuisnetwerk. Heeft u er al bij stilgestaan dat u deze zelf een naam kunt geven? Waarom zou u dat doen?
Lees meer

EIGEN WEBSITE - FOTO’S & AFBEELDINGEN - 28.05.2020

Video’s voor uw website, effectief en simpeler dan u denkt

Past u al video’s toe op de website van uw bedrijf? Waarom is bewegend beeld nuttig voor uw website en hoe gaat u aan de slag?
Lees meer
Internet

Meest gelezen tips & adviezen

SOFTWARE - VIDEOCONFERENCING - 14.04.2020

Videovergaderen met Zoom, een goed idee?

Er bestaan allerlei tools om in quarantainetijden een videovergadering te organiseren met medewerkers, zakenrelaties, familieleden, kennissen, enz. Zoom is op korte tijd razend populair geworden. Is dat terecht?
Lees meer

SOFTWARE - VIDEOCONFERENCING - 29.04.2020

Maak efficiënter gebruik van Microsoft Teams

Microsoft Teams is, als onderdeel van Office 365 in bedrijven of omdat het nu vanwege corona gratis te gebruiken is, een veelgebruikte oplossing voor videovergaderen. Hoe gebruikt u Teams het best?
Lees meer

SOFTWARE - GRAFISCH - 13.05.2020

Snel een screenshot maken

Soms is het handig om snel een screenshot te kunnen maken die u vervolgens kunt uitwisselen met een helpdeskmedewerker of tijdens een videovergadering kunt delen. Hoe maakt u snel een schermopname?
Lees meer

Cookiebeleid