Internet

Recent toegevoegde tips & adviezen

SOFTWARE - OFFICE - 12.01.2021

Evernote of OneNote, welke kiest u?

Evernote kreeg onlangs een nieuwe update. Is deze populaire notitieapp anno 2021 beter dan OneNote, het volledig gratis alternatief van Microsoft?
Lees meer

BEVEILIGING - SMARTPHONE - 12.01.2021

Hoe vergrendelt u apps op uw smartphone?

Als u uw smartphone even aan iemand wilt uitlenen of als uw kinderen toegang hebben tot uw toestel, kan het nuttig zijn om sommige apps tegen openen te beveiligen. Hoe doet u dat?
Lees meer

E-MAIL - E-MAILGEBRUIK - 12.01.2021

Word een meester in e-mailconversaties

E-mailapps kunnen e-mails als losse berichten tonen of ze kunnen gerelateerde berichten (hetzelfde onderwerp of dezelfde contacten) groeperen tot een conversatie of gesprek. Hoe stelt u dit in en hoe springt u er efficiënt mee om?
Lees meer

ZAKELIJK - JOBS - 12.01.2021

Waarom zou u rekruteren via sociale media?

Efficiënt rekruteren gebeurt niet enkel via de klassieke kanalen. Waarom zijn ook sociale netwerken nuttig om uw vacatures in de kijker te zetten?
Lees meer

ZOEKEN - INTERNET - 12.01.2021

Even snel terzijde opzoeken terwijl u surft

Als u een artikel in uw browser aan het lezen bent, stoot u af en toe wel eens op een woord of begrip dat u niet kent. Hoe kan u dan zo snel mogelijk wat uitleg opzoeken?
Lees meer

HARDWARE & SOFTWARE - VIDEOVERGADERING - 17.12.2020

Videovergaderingen: zo kan het beter

Vergaderen op afstand is de nieuwe norm geworden om contact te houden met uw werknemers en klanten. Hoe maakt u uw video-oproepen nog beter?
Lees meer
Internet

Meest gelezen tips & adviezen

SOFTWARE - IOS - 20.10.2020

Uw iPhone kan weer heel wat meer

Sinds half september is iOS 14 officieel beschikbaar. Wat zijn de belangrijkste vernieuwingen en verbeteringen aan het iPhone besturingssysteem?
Lees meer

ZAKELIJK - FINANCIEEL - 20.11.2020

Online hulp bij openstaande facturen

Door de coronacrisis blijven heel wat facturen tegenwoordig onbetaald. Hoe krijgt u toch het geld van klanten die hardnekkig in gebreke blijven?
Lees meer

SOFTWARE - VIDEOCONFERENCING - 05.11.2020

Uw achtergrond camoufleren bij een videogesprek?

Social distancing maakt vergaderen op afstand populairder dan ooit. Maar misschien voert u af en toe een videogesprek vanuit een omgeving die er niet al te professioneel uitziet. Kunt u dan het beeld van uw achtergrond aanpassen?
Lees meer