Internet - Software & hardware

Recent toegevoegde tips & adviezen

BEVEILIGING - SMARTPHONE - 09.06.2020

Wat te doen voordat uw smartphone gestolen wordt

Iedere dag worden er smartphones gestolen en ook die van u kan verdwijnen. Wat kunt u vooraf ter beveiliging doen en wat kunt u doen als het toch gebeurt?
Lees meer

SOFTWARE - VIDEOCONFERENCING - 09.06.2020

Videovergaderingen opnemen doet u zo

Sinds de coronacrisis gebeurt veel (bedrijfs)communicatie via videovergaderen. Kunt u zulke livesessies ook opnemen en bewaren, zodat ze achteraf opnieuw bekeken en beluisterd kunnen worden?
Lees meer

COMPUTER - NETWERK - 09.06.2020

Geef de toestellen in uw netwerk de juiste naam

U heeft zeker heel wat toestellen (laptops, printers, tablets, smartphones) in uw thuisnetwerk. Heeft u er al bij stilgestaan dat u deze zelf een naam kunt geven? Waarom zou u dat doen?
Lees meer

E-MAIL - E-MAILSOFTWARE - 28.05.2020

Breid Outlook uit met extra tools

Met de vele ingebouwde opties kunt u Outlook al vrij goed naar uw hand zetten. Maar wist u dat u Outlook ook verder kunt uitbreiden met add-ins?
Lees meer

SOFTWARE - VIDEOCONFERENCING - 28.05.2020

Vermijd achtergrondgeluiden bij videogesprekken

Maakt u ook steeds vaker gebruik van videogesprekken - professioneel of informeel - dan weet u dat achtergrondgeluiden een serieuze stoorzender kunnen zijn. Hoe houdt u de audio zo helder mogelijk?
Lees meer

SOFTWARE - OFFICE - 13.05.2020

Office 365 heet nu Microsoft 365

Sinds eind april veranderde de naam van Office 365 naar Microsoft 365, om duidelijk te maken dat deze nu nog meer diensten aanbiedt. Wat is er allemaal nieuw?
Lees meer
Internet - Software & hardware

Meest gelezen tips & adviezen

SOFTWARE - VIDEOCONFERENCING - 14.04.2020

Videovergaderen met Zoom, een goed idee?

Er bestaan allerlei tools om in quarantainetijden een videovergadering te organiseren met medewerkers, zakenrelaties, familieleden, kennissen, enz. Zoom is op korte tijd razend populair geworden. Is dat terecht?
Lees meer

SOFTWARE - VIDEOCONFERENCING - 29.04.2020

Maak efficiënter gebruik van Microsoft Teams

Microsoft Teams is, als onderdeel van Office 365 in bedrijven of omdat het nu vanwege corona gratis te gebruiken is, een veelgebruikte oplossing voor videovergaderen. Hoe gebruikt u Teams het best?
Lees meer

SOFTWARE - GRAFISCH - 13.05.2020

Snel een screenshot maken

Soms is het handig om snel een screenshot te kunnen maken die u vervolgens kunt uitwisselen met een helpdeskmedewerker of tijdens een videovergadering kunt delen. Hoe maakt u snel een schermopname?
Lees meer

Cookiebeleid