Internet - Webdiensten

Recent toegevoegde tips & adviezen

WEBDIENSTEN - ONLINE COMMUNITY’S - 20.10.2020

Facebook Business Suite, alles op één plek

Facebook is volop bezig met de uitrol van zijn nieuwe Business Suite. Dat is een tool waarmee bedrijven hun socialemediapagina’s centraal kunnen beheren. Wat mag u daarvan verwachten?
Lees meer

WEBDIENSTEN - ONLINE VIDEO - 07.10.2020

Doe meer met uw video’s

Video is een krachtig communicatiemiddel met uitgebreide professionele mogelijkheden, bijv. voor productvoorstellingen, instructiefilmpjes, workshops en handleidingen. Met deze tips krikt u de effectiviteit nog verder op.
Lees meer

WEBDIENSTEN - ONLINE SAMENWERKEN - 07.10.2020

Webtools voor een virtuele brainstorm

Wilt u reacties van collega’s of klanten op een nieuw design, een prototype of een ontwerptekening? Deze twee webtools helpen u om feedback te verzamelen.
Lees meer

WEBDIENSTEN - VARIA - 07.10.2020

Google Trends, een schat aan informatie voor u

Google Trends vertelt u naar eigen zeggen ‘waar de wereld naar op zoek is’. Hoe kunt u deze informatie nuttig aanwenden voor uw zakelijke activiteiten?
Lees meer

SOFTWARE & WEBDIENSTEN - PDF - 22.09.2020

Pdf-tools in een nieuw jasje

Adobe, de bedenker van het handige pdf-formaat, heeft zijn bewerkingstools toegankelijker gemaakt via enkele handige, nieuwe websites. Wij testten ze voor u uit en gingen ook op zoek naar alternatieven.
Lees meer

WEBDIENSTEN - ONLINE COMMUNITY’S - 08.09.2020

LinkedIn Premium, iets voor u?

Met LinkedIn kunt u een professioneel netwerk uitbouwen en onderhouden. Er bestaat ook een premiumvariant van dit zakelijke kanaal. Welke meerwaarde biedt de betaalde formule voor u?
Lees meer
Internet - Webdiensten

Meest gelezen tips & adviezen

SOFTWARE & WEBDIENSTEN - OFFICE - 13.08.2020

Gratis alternatieven voor Microsoft Office

Wilt u geen (professioneel) gebruik meer maken van Microsoft Office, maar zoekt u toch een gelijkaardig, allesomvattend officepakket? Wat zijn dan de gratis alternatieven?
Lees meer

SOFTWARE & WEBDIENSTEN - VIDEOCONFERENCING - 13.08.2020

Zie er op uw best uit tijdens een videogesprek

Tijdens een videogesprek wilt u natuurlijk, net als in een gewoon gesprek, professioneel en overtuigend overkomen. Waar moet u zoal op letten om er op uw best uit te zien?
Lees meer

WEBDIENSTEN - VARIA - 08.09.2020

Dropbox blijft vernieuwen

De coronacrisis heeft clouddiensten een flinke boost gegeven. De opslagdienst Dropbox blijft intussen regelmatig nieuwe functies lanceren. Welke nieuwigheden zijn mogelijk interessant voor u?
Lees meer

Cookiebeleid