Vzw - Verzekeringen

Recent toegevoegde tips & adviezen

VZW - VERZEKERINGEN - 25.10.2022

VZW: een cashverzekering tegen diefstal?

Stel, uw VZW organiseert een eetfestijn of een fuif om extra geld in het laadje te brengen. Veel deelnemers betalen dan wellicht met cashgeld, dat bedrag kan dus aardig oplopen. Wat als die opbrengst gestolen wordt, bent u daar dan tegen verzekerd? Mogelijk is een speciale ‘cashverzekering’ dan wel interessant?
Lees meer

VZW - VERZEKERINGEN - 31.08.2022

Werknemer van uw VZW heeft ongeval tijdens telewerk?

Wellicht mogen ook de werknemers van uw VZW sinds de coronacrisis regelmatig van thuis uit werken. Heeft dat nieuwe gegeven een impact op uw arbeidsongevallenverzekering? Wat als uw werknemer thuis een ongeval heeft, geniet hij/zij dan dezelfde bescherming als bij een ongeval op kantoor?
Lees meer

VZW - VERZEKERINGEN - 08.06.2022

Een verzekering cybercrime, ook iets voor uw VZW?

Dagelijks worden bedrijven en organisaties geconfronteerd met cybercrime. Is ook uw VZW digitaal actief, bv. via haar website en nieuwsbrieven die ze via e-mail verstuurt, dan is ze misschien wel het volgende slachtoffer. Hoe beperkt u dat risico en kunt u zich tegen dergelijke criminaliteit verzekeren?
Lees meer

VZW - VERZEKERINGEN - 12.05.2022

Werknemer heeft ongeval met bestelwagen van uw VZW?

Als dat praktisch gezien beter uitkomt, rijden uw werknemers soms met de bestelwagens van uw VZW naar huis om er de volgende ochtend mee naar het werk te rijden. Wat als ze betrokken raken bij een ongeval met die bestelwagen? Riskeren ze dan zelf op te draaien voor de schade?
Lees meer

VZW - VERZEKERINGEN - 24.03.2022

Uw VZW is verzekerd, maar schade toch deels zelf betalen?

Stel, een van uw leden veroorzaakt schade aan een derde. Hoewel de schade begroot wordt op € 1.000, ontvangt uw VZW slechts € 750 van haar verzekeraar. Perfect normaal volgens uw verzekeraar, er is immers een ‘vrijstelling’ (franchise) van € 250. Klopt dat, en is die vrijstelling dan in elke polis hetzelfde?
Lees meer

VZW - VERZEKERINGEN - 16.03.2022

Stormschade van uw VZW gedekt?

Mogelijk leed ook uw VZW schade door de zware storm die onlangs over ons land raasde. Is dergelijke schade eigenlijk gedekt, en hoe pakt u dat dan het best aan? Wat als u niet akkoord gaat met de vergoeding die uw verzekeraar voorstelt, kunt u dan zelf een expert aanstellen?
Lees meer

Bekijk my Tips & Advies in ...


Geniet van een onbeperkte toegang tot mijn Tips & Advies

Download de app