SOFTWARE - BROWSER - 24.01.2019

Meerdere websites openen per project

Verzameling. U bent druk bezig met bv. de voorbereiding van een zakelijk project of de berekening van een offerte. De informatie die u daarvoor nodig heeft, haalt u uit verschillende online bronnen, waardoor u allerlei webpagina’s geopend heeft in uw browser. Hoe bewaart u die verzameling voor een later moment?

Optie 1. Bij de volgende surfsessie kunt u in uw browser via Geschiedenis de vorige tabbladen herstellen.

Optie 2. In Chrome opent u via de drie puntjes rechts bovenaan de  Instellingen . Wanneer u daar onder ‘Bij opstarten’ de optie ‘Een specifieke pagina of reeks pagina’s openen’ kiest, kunt u de url’s van de verschillende websites ingeven. Die worden dan bij elke browserstart automatisch geopend, maar ook wanneer u ze niet nodig heeft.

Optie 3. Beter is het om de url’s in een nieuwe bladwijzermap te bewaren. Dat doet u door op het sterretje ernaast in de adresbalk te klikken (kies  Meer ; Nieuwe map ). Wanneer u die laat weergeven in de bladwijzerbalk (via Weergave ), kunt u via een klik met de rechtermuisknop de optie ‘Alles openen’ of (nog beter) ‘Alles openen in een nieuw venster’ kiezen. De webpagina’s worden dan allemaal in één keer geopend.

Tip.  U kunt per project een aparte bladwijzermap creëren. Die opent u dan met één eenvoudige klik wanneer u ze nodig heeft.

Bewaar een verzameling van webpagina’s in een aparte bladwijzermap die u laat weergeven in de browserbalk. U opent ze dan met één muisklik.

Contactgegevens

Larcier-Intersentia | Tiensesteenweg 306 | 3000 Leuven

Tel.: 0800 39 067 | Fax: 0800 39 068

contact@larcier-intersentia.com | www.larcier-intersentia.com

 

Maatschappelijke zetel

Lefebvre Sarrut Belgium NV | Hoogstraat 139 - Bus 6 | 1000 Brussel

RPM Bruxelles | TVA BE 0436.181.878